Detingut després d’agredir a la seua sogra amb un ganivet

L'home va cometre l'agressió després de discutir amb la seua dona.

Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut al voltant de les deu a València a un home de 35 anys, d’origen romanés, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i homicidi en grau de temptativa, després de pel que sembla discutir amb la seua dona a la qual va sacsar i va insultar, i en interposar-se la seua sogra entre tots dos este li va apunyalar. La sogra va ser atesa pels serveis sanitaris que la van traslladar a un hospital de València. Els policies van intervenir un ganivet d’uns 20 centímetres de fulla que es trobava en la cuina.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Tránsits de València, on pel que sembla acabaven d’apunyalar a una dona i sol·licitava ajuda.

Rovira  

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van observar a una dona amb diversos talls asseguda en una cadira a la porta d’un establiment que estava sent atesa per diverses persones, per la qual cosa immediatament van donar avís als serveis sanitaris.

Els agents van esbrinar que moments abans el seu gendre li hauria apunyalat i que este estava al costat de la seua dona i el seu bebé de dos mesos en el domicili, per la qual cosa ràpidament es van dirigir allí, on els va obrir la dona amb el bebé als braços.

Els policies van observar que la dona presentava un enrogiment en la pell, així com van esbrinar que moments abans havia tingut una discussió amb el seu marit, i en el transcurs d’esta pel que sembla li havia sacsat i insultat, moment en què es va interposar la seua mare.

Finalment, els agents es van dirigir a la cuina i van localitzar en l’aigüera un ganivet mullat que va ser intervingut, així com després de realitzar diverses comprovacions el van detenir com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i homicidi en grau de temptativa.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela