Detingut a Alacant un jove amb més de dos quilos de drogues

El sospitós, que prenia multitud de mesures de seguretat, ocultava més de dos quilos de droga en el seu domicili, entre cocaïna, marihuana, haixix i MDMA.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant a un home de 25 anys que pel que sembla ocultava més de dos quilos de droga en el seu domicili, entre cocaïna, marihuana, haixix i MDMA en el seu domicili. El sospitós, que prenia multitud de mesures de seguretat per a entorpir la labor policial, presumptament es dedicava al tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar quan agents del Grup de Policia Judicial adscrits a la Comissaria de Districte nord de la ciutat van tindre coneixement, arran de diverses perquisicions, que una persona anava fora de la ciutat a vendre diferents tipus de droga, tant a la menuda com a altres traficants, segons han informat les forces de seguretat en un comunicat.

PublicitatAVL

Les proves que anaven recaptant arran d’altres operacions realitzades a la ciutat alacantina van tancar el cércol sobre una persona de la qual es posseïen “dades esbiaixades d’identitat”. Les gestions realitzades pels agents investigadors durant mesos van anar prenent forma, fins que en una vigilància d’un punt negre de venda de droga van aconseguir identificar al presumpte traficant.

Els policies encarregats del cas van centrar tota la investigació en les diverses activitats que realitzava aquesta persona per a així poder situar el lloc on podia estar ocultant la droga.

El sospitós sembla que prenia multitud de mesures de seguretat per a entorpir la labor policial. Així, els agents van continuar realitzant gestions fins que van aconseguir situar en els arenals del sol l’habitatge que presumptament utilitzava per a emmagatzemar drogues.

Els agents van aconseguir detenir a l’home quan havia abandonat el domicili. En el moment de la detenció, l’arrestat portava amb si onze dosis de droga llesta per a la seua venda i més de vint grams de cocaïna al costat d’una balança i materials per a la seua venda i distribució.

En el registre de l’habitatge, els agents es van confiscar de diners en efectiu, un quilo de cocaïna, més de mig quilo de cabdells de marihuana, quasi mig quilo d’haixix, diverses dosis de MDMA i multitud de materials com a balances i materials per a la venda i distribució.

El detingut, de 25 anys, va ser posat a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia d’Alacant per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Esta publicació està disponible en : Valencià