Detingut amb una ordre internacional per dues temptatives d’homicidi

La cerca estava vigent des de l'any 2010, el sospitós utilitzava la identitat d'una altra persona per a no ser localitzat.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home 34 anys, d’origen espanyol, en tindre vigent una ordre de cerca, detenció i posada a disposició judicial, emesa per un jutjat d’Alacant des de l’any 2010 per dues temptatives d’homicidi dolós i una de lesions. En el moment de la detenció es va comprovar que utilitzava la identitat d’una altra persona pel que també se li imputa un delicte d’usurpació d’estat civil.

Les investigacions es van iniciar per part de la policia, en tindre informació de la possibilitat que un home amb una cerca a nivell internacional per dues temptatives d’homicidi i un delicte de lesions, estiguera residint en una localitat Valenciana amb una altra identitat. Pel que sembla el sospitós va intentar apunyalar a dos germans en el transcurs d’una baralla en la matinada del 18 de febrer de 2007 en l’avinguda Ramón y Cajal d’Alacant i va ferir lleument a l’esposa d’un d’ells. Una de les mates va requerir intervenció quirúrgica i va estar tres dies ingressada en l’UCI.

Rovira  

Durant les investigacions els agents van esbrinar que el sospitós, utilitzava una documentació, la qual corresponia a un home que no vivia a la Comunitat Valenciana i la fotografia del qual no coincidia amb la del sospitós.

Finalment els agents van establir un dispositiu per a la seua localització, que va finalitzar amb la seua detenció la setmana passada, al voltant de les dues de la vesprada en els voltants del seu domicili per tindre en vigor una reclamació judicial. En este moment van poder comprovar que la documentació que facilitava era falsa.

El detingut, amb nombrosos antecedents, ha passat a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

PublicitatJuega Limpio Orihuela