Detingut un home per amenaçar a un altre amb unes tisores després d’un encontre sexual

El detingut reclamava 60 euros per l'encontre.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut en un carrer del districte de Tránsits de València a un home de 36 anys, d’origen colombià, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces, després de pel que sembla amenaçar amb unes tisores a un client que no volia pagar-li pel servei realitzat. Els policies van intervenir unes tisores d’uns 15 centímetres.

Els fets van ocórrer sobre les tres i quart del migdia quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats pel 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Tránsits, on pel que sembla una persona tenia problemes amb un client que no volia pagar. De camí, van rebre un altre comunicat que el client estava sent amenaçat amb una arma blanca.

PublicitatRovira  

Una vegada en el lloc els policies van observar a dos homes en un portal, un d’ells molt nerviós i amb unes tisores a la mà que retenia a un altre, al mateix temps que li manifestava que sabia on treballava i que anava a anar al seu treball a despullar-se perquè tots el saberen.

Els agents van separar a totes dues parts, així com li van llevar les tisores, i van esbrinar que este pel que sembla exercia la prostitució i que havia conegut a l’altre a través d’una aplicació mòbil i havien quedat per a mantenir relacions. Una vegada finalitzada, li va demanar 60 euros, manifestant el suposat client que no tenia diners, per la qual cosa es va iniciar una discussió que en el transcurs de la mateixa este últim va ser amenaçat amb unes tisores.

D’altra banda, els policies van descobrir que havien mantingut diverses converses a través d’una aplicació de telefonia mòbil i pel que sembla en cap moment s’havia esmentat que es tractava d’un servei remunerat, sinó que més aviat era una trobada sexual consentida per totes dues parts.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces, així com van esbrinar que es trobava en situació irregular a Espanya.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela