Detingut un home després d’intentar asfixiar a la seua dona

La va deixar inconscient després d'agredir-la i intentar asfixiar-la amb un coixí

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte de Patraix de València a un home de 39 anys, d’origen pakistanés, després de, pel que sembla, deixar inconscient a la seua dona a casa després d’agredir-la i intentar asfixiar-la amb un coixí.

Els fets es van produir quan els policies que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili a la plaça Colònia Espanyola de Mèxic de València, on, pel que sembla, una dona acabava de ser agredida pel seu marit.

Els agents es van dirigir al lloc, on es van trobar al domicili amb una dona molt nerviosa i atemorida, amb visibles hematomes i acompanyada dels seus dos fills menors d’edat, la qual manifesta que moments abans el seu marit li havia donat nombroses puntades en tot el cos, per posteriorment tirar-la en el llit i intentar asfixiar-la amb un coixí, fins que va perdre el coneixement. Una vegada va tornar en si va comprovar que el seu marit ja no estava a casa i va cridar a la policia.

Els agents van sol·licitar un indicatiu sanitari al domicili que la va traslladar a un centre de salut per ser assistida de les lesions. Mentre la víctima era assistida, una altra patrulla va localitzar al seu marit pels voltants que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat