jueves, 23 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home com a presumpte autor de diversos delictes de furt

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 19 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de diversos delictes de furt en sis hotels de diferents districtes de València, en els quals es va apoderar d’uns 2.550 euros, joies, telèfons mòbils, ordinadors portàtils, tauletes, aparells de música i altres efectes. Accedia als hotels i a les habitacions mitjançant engany o col·locant-se darrere d’algun hoste.

Les recerques es van iniciar al juny en tenir coneixement els agents de la sostracció de diverses de joies i de 300 euros de l’interior de l’habitació d’un hotel del districte de Proveïments, sense que pel que sembla, hagueren causat danys en la porta per a accedir a l’interior d’aquesta.

Durant les recerques, els policies van tenir coneixement d’una sèrie de furts en altres cinc hotels dels districtes de Proveïments, Centre i Trànsits de València, on pel que sembla havien sostret diversos efectes i diners tantes de les habitacions dels hostes com de l’interior de les taquilles dels treballadors, sense que en cap d’ells hi haguera constància de forcejament o danys.

Continuant les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós, així com que accedia als hotels i a les seues habitacions, mitjançant engany o colant-se darrere d’algun hoste, aprofitant l’entrada d’aquests. Després de ser localitzat, va ser detingut com a presumpte autor de sis delictes de furt.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado