21.1 C
Valencia

Detingut a Alacant un home acusat d’abusar d’una menor

La Policia Nacional ha detingut a la ciutat d'Alacant un home de 32 anys acusat d'abusar d'una menor de 16 anys a través d'una xarxa social gràcies a l'avís de la seua exparella.

- Publicitat -AVL

La Policia Nacional ha detingut a la ciutat d’Alacant un home de 32 anys acusat d’abusar d’una menor de 16 anys a través d’una xarxa social gràcies a l’avís de la seua exparella, que ho havia denunciat per maltractaments.

Al detingut, que compta amb antecedents pels mateixos motius, se l’acusa dels delictes de provocació sexual, abús sexual a menor de 16 anys, corrupció de menors i amenaces en contactar amb una menor de 16 anys a través de diverses aplicacions de mòbil per a sol·licitar-li fotos de caràcter sexual, arribant a mantenir vídeo cridades amb alt contingut sexual.

La veu d’alerta en este cas la va donar una exparella de l’arrestat que li havia denunciat per maltractaments i que va posar en coneixement de la Policia Nacional les seues sospites cap al comportament del seu excompany sentimental.

La investigació ha sigut duta a terme per agents del Grup de Delictes Tecnològics de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d’Alacant que van aconseguir localitzar i identificar la víctima, una menor que en el moment dels fets comptava amb 14 anys.

Després de localitzar la víctima, els agents van identificar al presumpte autor de l’assetjament, un home que ja comptava amb antecedents per fets similars i fins i tot havia sigut condemnat a penes de presó en dos ocasions per estos delictes.

La Policia Nacional ha detingut a la ciutat d’Alacant un home de 32 anys d’edat acusat d’abusar d’una menor de 16 anys a través d’una xarxa social gràcies a l’avís de la seua exparella, que ho havia denunciat per maltractaments, segons ha informat la Comissaria provincial.

Al detingut, que compta amb antecedents pels mateixos motius, se li acusa dels delictes de provocació sexual, abús sexual a menor de 16 anys, corrupció de menors i amenaces en contactar amb una menor de 16 anys a través de diverses aplicacions de mòbil per a sol·licitar-li fotos de caràcter sexual, arribant a mantindre video cridades amb alt contingut sexual.

La veu d’alerta en aquest cas la va donar una exparella de l’arrestat que li havia denunciat per maltractaments i que va posar en coneixement de la Policia Nacional les seues sospites cap al comportament del seu ex-company sentimental.

La investigació ha sigut duta a terme per agents del Grup de Delictes Tecnològics de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d’Alacant que van aconseguir localitzar i identificar la víctima, una menor que en el moment dels fets comptava amb 14 anys d’edat.

En el relat de la seua exploració la menor exposava com va conéixer al detingut a través del perfil d’una coneguda xarxa social per a posteriorment seguir conversant utilitzant una altra aplicació de missatgeria instantània a través de la qual l’investigat li demanava que l’enviara fotos sense roba i de caràcter sexual, al que la xica es va negar en tot moment.

No obstant açò, sí van arribar a realitzar video cridades en les quals la menor es quedava nua, fet que l’agressor va utilitzar per a amenaçar la víctima amb publicar eixos videos si a canvi no li manava fotos de contingut sexual explícit.

Després de localitzar la víctima, els agents van identificar al presumpte autor de l’assetjament, un home que ja comptava amb antecedents per fets similars i fins i tot havia sigut condemnat a penes de presó en dos ocasions per aquests delictes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià