Detingut després d’intentar degollar a València a una dona a la qual no coneixia

Un home de 34 anys ha sigut detingut a València per acoltellar en el coll a una dona de 22, a la qual no coneixia de res, quan caminava anit per l'avinguda de Fernando el Catòlic, ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana.

degollar

Un home de 34 anys ha sigut detingut a València per acoltellar en el coll a una dona de 22, a la qual no coneixia de res, quan caminava anit per l’avinguda de Fernando el Catòlic, ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana.

Els fets es van produir al voltant de les 23.30 hores, quan l’agressor va agarrar a la jove pel coll i va tractar de degollar-la, encara que li va causar una ferida superficial que no va posar en risc la seua vida.

El detingut, han confirmat les mateixes fonts, és un home espanyol de 34 anys amb quatre antecedents policials per delictes contra la llibertat sexual i un robatori.

Ni l’agredida ni els testimonis que van presenciar els fets i que van socórrer a la víctima han referit que es produïra agressió sexual alguna prèvia a l’atac amb arma blanca.

Els agents que es van desplaçar al lloc dels fets van traslladar a la víctima a l’Hospital La Fe i, després d’obtindre la descripció del suposat autor es va establir un dispositiu de cerca que va concloure amb èxit.

En ser albirat pels agents, el detingut va manifestar que havia fet una “cosa molt dolenta”, han explicat les mateixes fonts.

Segons el relat de la víctima, sobre el qual ha informat la Policia, únicament va advertir que algú la subjectava pel coll amb el braç i posteriorment una burxada, sense que mediara conversa ni contacte previ.

Publicitat