domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per un delicte de furt i amenaces greus.

Agents de la Policia Nacional han detingut aquesta matinada a València, a un home de 35 anys per un presumpte delicte de furt i amenaces, després d’apoderar-se d’un televisor i un telèfon mòbil de la casa del perjudicat i amenaçar-li amb unes tisores de gran grandària.

Els fets es van produir sobre de les sis d’aquesta matinada, quan una patrulla va ser alertada per la Sala del 091, perquè es dirigira al carrer Baró de Càrcer de València, on pel que sembla dos homes estaven agredint-se.

Immediatament els agents es personen en el lloc i van observar a dos homes discutint i un d’ells sagnant pel cap, per la qual cosa ràpidament van sol·licitar un indicatiu sanitari perquè fóra atés.

Els agents van esbrinar que hores abans estaven els dos en un habitatge i que pel que sembla un d’ells s’havia portat un televisor i un telèfon mòbil de la mateixa en el moment que el propietari s’havia absentat d’una habitació, per la qual cosa va eixir a cercar-ho. Hores més tard ho va localitzar en el carrer, i en exigir-li que li retornara el televisor, va ser quan li va amenaçar de clavar-li unes tisores en el coll, per la qual cosa es van enredar en una baralla.

Els policies després dels esbrinaments pertinents ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de furt i amenaces i van intervenir unes tisores.

El detingut amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado