Detingut a Elx per amenaçar de mort la seua parella

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx un home de 49 anys per amenaçar de mort la seua parella.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx un home de 49 anys per amenaçar de mort la seua parella, que va haver de tancar-se en el lavabo de la vivenda familiar per a evitar ser agredida.

La sala del Centre Intel·ligent de Comandament Comunicació i Control 091 (CIMACC-091) va rebre la telefonada d’una dona que manifestava que es trobava tancada en l’interior del bany de la seua vivenda per a refugiar-se del seu marit, ja que aquest es trobava embriac i molt agressiu, amenaçant-la de mort, alhora que colpejava la porta del lavabo, per a intentar accedir a l’interior.

PublicitatRovira  

Immediatament, la sala del CIMACC-091 va enviar al lloc diversos indicatius ràdio patrulles pertanyents a la Comissaria d’Elx, que es van personar “ràpidament”. Els agents van escoltar els crits de la dona des del portal de l’immoble, per la qual cosa van pujar per les escales fins a la cinquena planta, d’on provenien les veus, explica la Policia en un comunicat.

En arribar al replanell d’aquesta planta, van observar que la porta de l’entrada del domicili es trobava tancada pel que, després de cridar el timbre en repetides ocasions i no rebre resposta, els agents van decidir obrir-se camí tirant a terra la porta.

En la vivenda van trobar un home “summament alterat i molt agressiu, que seguia amenaçant la seua parella que romania refugiada en el lavabo”. Lluny de cessar la seua actitud, l’home va començar a amenaçar també els policies que van aconseguir reduir-ho i procedir a la seua detenció, relata el cos de seguretat.

En l’interior del bany els agents van trobar la víctima, la qui estava atemorida i en greu estat d’ansietat, pel què va ser traslladada fins a un centre mèdic per a ser atesa.

La Unitat de Família Dona de la Comissaria de la Policia Nacional d’Elx va ser l’encarregada de realitzar les diligències. Al detingut, de nacionalitat armènia, ja li constava una denúncia anterior interposada per la seua dona per fets similars.

El detingut, acusat d’un delicte de violència de gènere, ha sigut posat a la disposició del Jutjat de Violència sobre la dona número 1 d’Elx.