05:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un grup dedicat a cometre furts a València

Els agents han recuperat un maletí negre amb una càmera fotogràfica, dos objectius i un carregador de bateria, tres mòbils, roba i articles de farmàcia que van ser lliurades als seus propietaris i als encarregats de les tendes d’on van ser sostrets.

Les recerques es van iniciar en localitzar els agents en la plaça de la Reina de València a dues dones i dos homes que tractaven de sostraure carteres als turistes.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que les dones seguien a les víctimes que prèviament havien sigut seleccionades, mentre els dos homes es mantenien a certa distància en actitud vigilant per a evitar ser detectats.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que les sospitoses tractaven de “picar” en les motxilles i bosses dels turistes aprofitant qualsevol descuit, per la qual cosa després d’identificar-los a l’eixida d’una farmàcia els van intervenir tres mòbils, articles farmacèutics i quatre peces de roba etiquetades.

Els policies van realitzar un registre en l’hostal on estaven allotjats van localitzar i van intervenir un maletí amb una càmera de fotos, dos objectius i un carregador, per la qual cosa després de realitzar les comprovacions oportunes els van detenir per un presumpte delicte d’associació il·lícita i furt.

Els detinguts, tres d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado