martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut a Gandia per un presumpte delicte d’intent de violació “en manada” en la nit de Halloween

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un jove de 22 anys, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i agressió sexual en grau de temptativa, després de pel que sembla agredir a una jove de 28 anys la matinada de Halloween, disfressat al costat d’altres dos sospitosos.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una jove quan tornava del treball a la seua casa a Gandia, sobre dos quarts de quatre de la matinada de Halloween, va ser assaltada per tres homes disfressats. Pel que sembla va ser colpejada per darrere i tiratge al sòl, per a posteriorment intentar baixar-li els pantalons trencant-li la cremallera. La jove es va resistir fortament i va rebre diverses puntades i punyades, un d’ells va arribar a mossegar-li en un braç i va ser colpejada en el pòmul dret. Una parella va aparéixer per la zona i els agressors van fugir del lloc, emportant-se la bossa de la víctima.

Durant les recerques, els policies van esbrinar la identitat d’un dels sospitosos, que en el moment de l’agressió anaven els tres disfressats amb túniques negres i màscares en la cara.

Com a conseqüència de les recerques els policies ho han detingut a Gandia com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i agressió sexual en grau de temptativa.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado