martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut per gravar a menors en un centre infantil de València

Els fets van ocórrer al voltant de les nou de la nit del dissabte quan una agent de la Policia Nacional fora de servei es trobava en un parc infantil en la Marina Real de València. La policia va observar a un home que podria estar gravant als xiquets de poca edat que estaven jugant allí. Tot seguit va comprovar que també seguia als menors i semblava estar sol, manipulant constantment un telèfon mòbil i un altre objecte que portava en una butxaca.

Posteriorment l’agent va advertir com s’acostava a una fila de xiquets que guardaven cua per a pujar en una atracció de fira, i que semblava mostrar especial interés en una xiqueta d’uns sis anys que vestia una faldilla. Finalment, després de comprovar que estava utilitzant una xicoteta càmera d’enregistrament per a filmar a la menor, la policia va avisar a la Sala 091 perquè intervinguera una patrulla d’agents uniformats.

Els policies van acudir immediatament al lloc i van procedir a identificar a la persona que presumptament estava gravant als menors. El subjecte es va posar molt nerviós en comprovar la presència policial i va guardar precipitadament en una butxaca alguna cosa que portava en la seua mà. Els agents van esbrinar que l’home es trobava solament en el recinte infantil i que el que tractava d’ocultar era una càmera d’enregistrament, i que a més disposava d’un telèfon mòbil i un rellotge tipus smartwatch per a obtenir imatges.

Els policies, després de les comprovacions oportunes, van procedir a la seua detenció com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors. L’arrestat va reconéixer que estava gravant als xiquets allí presents. Posteriorment es va realitzar un registre en el seu domicili on els investigadors van intervenir un ordinador i diversos discos durs que estan sent analitzats.

Últimas noticias

Contenido relacionado