Detingut un groomer de 69 anys per intentar concertar cites sexuals amb menors

Després d’acostar-se a les joves en els voltants dels col·legis, l’arrestat els lliurava un paper amb el seu número de telèfon perquè li cridaren, ja que “li agradava molt”

Els agents han aconseguit identificar a sis víctimes a Valladolid, Saragossa, Sevilla i València sense que en cap d’elles aconseguira aconseguir la trobada

PublicitatTroballengua  

Agents de la Policia Nacional han detingut a Valladolid a un home de 69 anys com a presumpte autor de sis delictes d’abusos sexuals a menors sota el mètode del child grooming. L’arrestat s’acostava a les xiquetes –d’entre 10 i 13 anys- en els voltants dels col·legis i els lliurava un paper amb el seu número de telèfon perquè li cridaren, ja que deia que “li agradava molt”. Una de les seues víctimes va comunicar l’ocorregut als seus pares el que va permetre la identificació del groomer, un home de 69 anys al qual se li imputen fins a sis fets similars a Valladolid, Saragossa, Sevilla i València.

La recerca es va iniciar el passat mes a Valladolid. La mare d’una menor de 13 anys denunciava que un senyor major s’havia acostat a la seua filla en els voltants del col·legi i li havia lliurat un paper amb el seu número de telèfon. L’individu va dir a la jove que li cridara, ja que volia quedar amb ella perquè li agradava molt.

La menor va comunicar a la seua mare l’ocorregut qui immediatament va denunciar els fets. Els policies van iniciar la recerca i van constatar que el presumpte autor és un home de 69 anys implicat en fets similars a Saragossa, Sevilla i València sense que aconseguira concertar la trobada sexual en cap d’ells.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana