lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per agredir a un altre després d’una baralla de tràfic

Agents de la Policia Nacional han detingut a les vuit de la vesprada d’ahir, en el districte de Marítim de València a un home de 27 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de lesions i danys, després d’una discussió de tràfic amb un altre home i seguidament colpejar amb una vara metàl·lica el cotxe d’aquest. La víctima, un home de 33 anys, d’origen espanyol, que va haver de rebre punts de sutura.

Els fets van ocórrer poc després de les set de la vesprada d’ahir, quan els policies que es trobaven realitzant labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè acudiren a un carrer del districte de Marítim de València, on pel que sembla s’estava produint una baralla entre diverses persones.

Immediatament els agents van acudir al lloc i van veure a dues persones, una dona i un home que sagnava per una cella al costat d’un vehicle i una altra tercera dins d’un altre cotxe, sense samarreta i amb diverses erosions en cos i rostre, per la qual cosa els actuants van sol·licitar assistència mèdica. Tots dos homes van ser atesos, precisant un d’ells punts de sutura.

Continuant amb les perquisicions els policies van esbrinar que després d’un avançament a gran velocitat els dos conductors s’havien enredat en una discussió, recriminant-se mútuament i iniciant una baralla, moment en el qual l’ara detingut va traure una vara metàl·lica del maleter i va colpejar diverses vegades el vehicle de la víctima, causant-li danys en la lluna davantera i retrovisor, que valora en més de 400 euros.

Finalment, els agents després de les comprovacions oportunes van detenir a l’home com a presumpte autor dels delictes de lesions i danys.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado