Detingut un home per agredir a un taxista a un ull

La víctima va ser intervinguda quirúrgicament a conseqüència d'aquesta agressió.

Publicitat

La Policia Nacional ha detingut a un home, de 26 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions greus, després d’agredir a un taxista.

Els fets van ocórrer de matinada, quan tres joves van pujar a un taxi i durant el trajecte un d’ells, pel que sembla, va preguntar al conductor si tenia droga, responent-li que no, per la qual cosa el jove hauria començat a increpar-li i insultar-li. La víctima, davant aquests fets, va decidir parar el vehicle i va sol·licitar als ocupants que baixaren. En aqueix moment, un jove presumptament li va propinar un fort colp al conductor, que li va impactar en l’ull dret, i va continuar propinant-li punyades en la cara.

PublicitatRovira  

La víctima va aconseguir eixir del turisme i va demanar auxili a altres taxistes que passaven per la zona, els qui van aconseguir interceptar a l’autor que suposadament tractava de fugir de la zona, i van avisar a la Policia Nacional.

Els agents van acudir ràpidament al lloc que van realitzar els esbrinaments oportuns i van identificar al presumpte agressor. També van sol·licitar una ambulància, que va assistir a la víctima i la va traslladar a un centre hospitalari.

La víctima, a conseqüència de l’agressió, va patir una fractura en l’òrbita dreta, havent de ser intervingut quirúrgicament. Donada la gravetat de la lesió, la Policia Nacional va detenir al presumpte autor dels fets, sense antecedents policials, qui ja ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela