Detingut un home després de colpejar i amenaçar a la seua companya de pis

La dona va resultar ferida per tot el cos

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 68 anys, com a presumpte autor d’un delicte de lesions després de, pel que sembla, agredir i amenaçar a la seua companya de pis de 47 anys, en negar-se aquesta a mantenir una relació sentimental.

Els fets es van produir a les 23:30 de la nit quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte del Marítim, on pel que sembla, una persona acabava de ser víctima d’una agressió per part del seu company de pis.

Immediatament els agents es van dirigir al lloc i a pocs metres del domicili van observar a un home amb les mateixes característiques aportades, bastant alterat, que en veure a la patrulla va intentar fugir, per la qual cosa els agents el van interceptar a pocs metres, moment en el qual va començar a donar diferents versions del seu estat.

Posteriorment els policies, es van entrevistar amb la víctima que va relatar que el seu company de pis, al que havia acollit feia uns cinc mesos, era molt agressiu i en el dia de hui li havia insinuat la intenció d’iniciar una relació sentimental amb ella, al que es va negar, moment en el qual va començar a posar-se violent, tirant tot el que trobava a mà, amenaçant-la i insultant-la, fins que la víctima va avisar a la policia.

La víctima va ser assistida, en primera instància per una unitat sanitària que els agents van sol·licitar al domicili i posteriorment va ser traslladada a un hospital per ser atesa de les lesions que portava per tot el cos.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat