miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per colpejar a un altre

Agents de la Policia Nacional han detingut el dimarts a dos quarts de dotze del matí a València a un jove de 29 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de lesions i relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques, després de pel que sembla al costat d’altres joves tirar botelles de cristall contra un home en adonar-se que portava un tatuatge de simbologia política. La víctima va ser traslladada a un hospital de València on va ser assistida de les lesions que presentava.

Els fets van ocórrer al voltant de les dues i vint de la matinada del diumenge quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a la plaça de Benimaclet de València on pel que sembla s’estava produint una agressió entre diverses persones.

Immediatament els policies van acudir al lloc i van observar a un home de 54 anys que presentava diverses ferides obertes en el cap, per la qual cosa van avisar als serveis sanitaris, que després d’una primera valoració ho van traslladar a un hospital de València on li van practicar 17 punts en la templa.

Els agents van esbrinar que pel que sembla moments abans quan la víctima es trobava al costat d’un amic bevent en el carrer, havia passat un grup de joves i un d’ells li havia preguntat què feia en la plaça portant aqueix tatuatge (88), així com que es deixara anar, per a continuació tirar-li diverses botelles de cristall.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser localitzat va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de lesions i relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.

Últimas noticias

Contenido relacionado