18:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home després d’una persecució en un cotxe sostret i estavellar-ho

L’ara arrestat va forçar tres cotxes estacionats i en detectar la presència policial va fugir en un cotxe robat, que va estavellar en una mitjana i va continuar a peu fins a ser detingut.

Els fets van ocórrer la matinada del dissabte quan els agents que realitzaven labors de prevenció en ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer Gandia on pel que sembla un home estava forçant un vehicle estacionat.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar un vehicle que circulava amb les llums apagades, que en detectar la presència policial, va encendre les llums i va accelerar la marxa. El vehicle va començar a circular amb excés de velocitat posant en risc la seua vida i la de la resta de conductors, fins que tractant de realitzar un canvi de sentit es va encastar en un gual de terra que hi havia en la separació de les vies, baixant-se del mateix i emprenent la sortida a peu.

Els policies ho van interceptar després de saltar per un terraplé de la carretera, moment en què va mostrar una forta resistència i agressivitat, causant lesions en l’avantbraç d’un d’ells.

Els agents van esbrinar que el cotxe que conduïa figurava com denunciat com sostret a Salamanca. El sospitós hauria forçat tres cotxes que estaven estacionats en un carrer de Gandia per a continuació fugir amb el cotxe sostret.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor dels delictes de robatori vehicle, robatori amb força, resistència i atemptat i seguretat vial. El policia lesionat en la intervenció va necessitar assistència mèdica.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado