Detingut un home després d’agredir a un altre i mossegar-li l’orella

Agents de la Policia Nacional han detingut la nit del dissabte a València a un home de 33 anys, d’origen equatorià, com a presumpte autor d’un delicte de lesions després de colpejar a un altre de 24 anys, d’origen equatorià, el qual va necessitar cinc punts de sutura en l’orella esquerra després d’una mossegada. La víctima va ser atesa en un hospital de València.

Els fets van ocórrer la nit del dissabte quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte d’Exposició de València on pel que sembla hi havia una persona que havia vist a l’home que aqueixa mateixa vesprada li havia agredit.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van trobar a un home nerviós que els va comunicar haver vist en un carrer proper a l’home que aqueixa mateixa vesprada li havia mossegat l’orella, necessitant cinc punts de sutura. Els policies van esbrinar que aqueixa vesprada la víctima es trobava amb un amic en un parc, quan se’ls hauria acostat un altre home i després de mantenir una breu conversa i sense motiu aparent va començar a espentar-li i colpejar-li i en un moment li hauria mossegat en una orella provocant-li una ferida sagnant per a continuació fugir del lloc mentre li amenaçava que tornaria per ell amb un ganivet.

Finalment els agents, després de van realitzar una batuda per la zona, van localitzar a un home que coincidia amb les característiques físiques i vestimenta del sospitós en un carrer adjacent, que en donar-li l’alt, aquest va llançar alguna cosa al sòl, que va resultar ser un ganivet de catorze centímetres de longitud, per la qual cosa després de l’escorcoll de seguretat i els esbrinaments pertinents va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions i el ganivet intervingut.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

CatalàEspañol