miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per estafar a un agricultor més de 30.000 euros

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta inicie les recerca, el passat mes de febrer, davant la possible actuació il·lícita d’una persona que es cap a passar per gerent d’una empresa de compra de taronges.
Per açò i fruit de les perquisicions obtingudes per components de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta, es va poder comprovar que es tractava d’un home de 37 anys i de nacionalitat espanyola
Per a realitzar les estafes es cap a passar per gerent d’empresa de compra i venda de taronges, podent així tramitar transaccions de productes del camp sense alçar sospites.
El total de quilos estafats per aquesta persona ascendeix a 170.000 quilos de la varietat Nau-Batega amb un valor de 30.000 euros.
S’han pogut recuperar dos vehicles, adquirits amb els diners de l’estafat i 10.000 euros en metàl·lic.
Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.
Les diligències instruïdes han sigut lliurades al deganat dels Jutjats de 1a Instància i Instrucció de Torrent.

Últimas noticias

Contenido relacionado