martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut per estafar a una amiga fent-li creure que la seua filla tenia càncer

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una dona podria haver sigut enganyada per un home que li hauria demanat diners per a pagar un tractament per a una suposada filla malalta.

Durant les recerques els policies van esbrinar que l’home havia contactat per xarxes socials amb la dona, explicant-li que la seua filla estava malalta i que havia de reunir 100.000 euros per al seu tractament. La dona després d’uns mesos i després de conéixer-se en persona li hauria lliurat 2.600 € dels seus estalvis, amb un document manuscrit, per tots dos, en el qual reconeixia el lliurament d’aquest així com que li retornaria 9.000 €.

L’home li hauria ensenyat fotos i vídeos de la seua filla plorant, així com li hauria arribat a dir que ell també havia emmalaltit patint la mateixa malaltia. En una ocasió li hauria manat una foto seua ingressada en un hospital.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que l’home havia bloquejat a la víctima en dos telèfons mòbils que tenia, i quan aquesta aconseguia contactar li donava evasives, així com que sempre al·legava que li havia fet la transferència, però per un problema en el banc no s’havia pogut realitzar. A més li va dir que li estranyava posat que en aqueixa entitat és on cobràvem els policies.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de presentar-se ahir en dependències policials va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’estafa.

El detingut, amb antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado