domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home com a presumpte autor d’un delicte de trencament de mesura cautelar

Els fets van ocórrer al voltant de les cinc de la vesprada del dissabte quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Ruzafa on pel que sembla una persona s’havia precipitat des d’un quart pis.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van observar a un home tendit en el sòl que estava sent atés pels serveis sanitaris, així com van esbrinar que un veí, moments abans en arribar al portal ho havia trobat que estava en companyia d’una dona que li havia demanat que cridara a una ambulància, per a continuació abandonar el lloc corrent.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que pel que sembla la víctima li havia manifestat a un dels veïns que s’havia relliscat, però un d’aquests va pujar per les escales i va observar una motxilla tirada en el sòl. Els policies mentre pujaven al domicili per les escales van localitzar una motxilla en el replanell i la porta d’accés a la mateixa oberta, comprovant que en el seu interior no hi havia ningú.

Després de diverses gestions, els policies van esbrinar que un altre amic els havia vist al voltant de les tres de la vesprada junts prenent unes cerveses, així com que pel que sembla la dona s’havia trobat amb la víctima, que té una ordre d’allunyament sobre ella, en l’escala de l’edifici quan anava a passejar al gos i sense motiu aparent s’havia precipitat pel buit de l’escala.

Els serveis sanitaris ho van traslladar a un hospital de València, ja que presentava fractura de crani, nas i clavícula i el seu pronòstic era greu.

Els agents després de consultar la base de dades van esbrinar que l’home tenia una prohibició d’aproximar-se a menys de 300 metres de la dona, així com de comunicar-se per qualsevol mitjà, per la qual cosa van detenir com a presumpte autor d’un delicte de trencament de mesura cautelar.

El detingut, amb antecedents policials, a causa que les lesions que presentava eren greus va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.

Últimas noticias

Contenido relacionado