domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home que va atropellar una terrassa amb el seu cotxe

Agents de la Policia Nacional han detingut en la vesprada d’ahir en la localitat de Manises a un home de 63 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del tràfic després de circular amb un cotxe uns 30 metres, per una vorera atropellant la terrassa d’un establiment i acabar encastat contra un fanal, deixant peces del vehicle en el lloc. El conductor i el vehicle van ser localitzats en el seu domicili.

Els fets van ocórrer al voltant de les tres de la vesprada d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de Manises on pel que sembla un vehicle circulava per la vorera atropellant el mobiliari d’una terrassa.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc i van esbrinar que moments abans un cotxe havia circulat per sobre de la vorera i posteriorment havia atropellat part del mobiliari d’una terrassa, havent d’apartar-se ràpidament tant vianant com els clients de l’establiment per a no ser atropellats. Finalment el cotxe s’encaste contra un fanal de la mateixa vorera, deixant en la mateixa una peça del vehicle.

Els policies van localitzar al conductor del vehicle en el seu domicili i el cotxe en el garatge de la seua casa, on van observar un toll d’oli en el sòl així com que li faltava la peça que es van trobar en el lloc dels fets.

Finalment els policies ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del tràfic, després de la negativa de l’home a realitzar les proves d’alcoholèmia.

El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan anara requerit.

Últimas noticias

Contenido relacionado