domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home que estava cercat per la Interpol

L’ara arrestat tenia en vigor una ordre internacional de detenció per part de Colòmbia per immigració clandestina amb finalitats sexuals.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que un home que estava sent cercat per les autoritats de Colòmbia podria estar residint a València. Els policies van esbrinar que tenia en vigor una ordre internacional de detenció per les autoritats judicials de Colòmbia, per un presumpte delicte d’immigració il·legal amb finalitats d’explotació sexual. El sospitós pertanyeria a una xarxa i seria l’encarregat de captar a dones en el seu país amb falses ofertes de treball i després de portar-les a un altre país, obligar-les a exercir la prostitució, usant la violència.

Els policies van esbrinar que el sospitós podria residir en la ciutat de València així com que podria estar treballant en un bar del districte de Patraix. Els agents es van dirigir al lloc on van localitzar a un home que coincidia amb les característiques físiques de la persona cercada.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions van detenir al sospitós com a presumpte autor d’una reclamació judicial. L’ara arrestat tenia en vigor una ordre internacional de detenció per part de Colòmbia per immigració clandestina amb finalitats sexuals.

Els policies avisaren de la detenció immediatament a Interpol.

Últimas noticias

Contenido relacionado