03:03 - martes, 5 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home que va colpejar a una dona amb una catana

Agents de la Policia Nacional han detingut en una pensió del districte Centre de València a un home de 32 anys, d’origen burkinés, com a presumpte autor dels delictes de violació de domicili, danys, amenaces i robatori amb violència i intimidació, després de pel que sembla accedir a una de les habitacions trencant el forrellat de la porta, amenaçar i colpejar amb una catana a la dona que hi havia dins i seguidament trencar el mobiliari i ruixar l’habitació amb amoníac al mateix temps que manifestava que anava a cremar-ho tot. Els agents van intervenir la catana i dos telèfons mòbils, un d’ells propietat de la víctima a la qual li va ser lliurat.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una pensió del districte Centre de València on un indicatiu de Policia Científica, que acudia a realitzar una inspecció, havia sigut requerit per una dona que pel que sembla havia sigut agredida per un home.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar a un home en les escales al costat d’un policia i a una dona esbrinant que moments abans aquest pel que sembla havia entrat en l’habitació d’ella després de propinar diversos colps a la porta i finalment trencar el forrellat. Una vegada dins, l’havia amenaçat i colpejat amb una catana i seguidament havia trencat el mobiliari de l’habitació i escampat amoníac al mateix temps que l’amenaçava de cremar tot.

La víctima, pel que sembla havia tractat d’avisar a la policia amb el seu telèfon mòbil moment en què el sospitós es va adonar i li’l va sostraure al mateix temps que li propinava una espenta, aprofitant aquesta per a eixir de l’habitació i demanar ajuda, trobant-se amb un indicatiu policial.

Els policies al costat de la víctima van accedir a l’interior de l’habitació comprovant que la porta estava trencada, l’interior regirat i destrossat i olor d’amoníac, així com van localitzar en el sòl una catana, per la qual cosa després de realitzar diverses comprovacions van detenir al sospitós com a presumpte autor dels delictes de violació de domicili, danys, amenaces i robatori amb violència i intimidació.

La víctima, una dona de 38 anys, d’origen txec, presentava un colp en el cap i excoriacions en el coll i braços.

Finalment, els agents li van realitzar un escorcoll superficial localitzant-li entre les seues robes dos telèfons mòbils, un dels quals era propietat de la víctima a la qual li va ser lliurat.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado