Detingut un home acusat de robar 9.000 euros

Detingut a Elx (Alacant) un home de 44 anys per robar la caixa registradora i la recaptació de les escurabutxaques en cinc establiments.

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat d’Elx (Alacant) a un home de 44 anys per robar en cinc establiments comercials, principalment bars, on forçava les finestres o accedia per la teulada per a robar la caixa registradora i la recaptació de les màquines escurabutxaques. Així, ha aconseguit un botí de més de 9.000 euros.

El detingut, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat, s’havia especialitzat en el robatori d’aquest tipus d’establiments i presumptament accedia als mateixos de matinada forçant les finestres o per la teulada. Una vegada a l’interior violentava les maquines escurabutxaques per a aconseguir accedir al caixetí dels diners.

Rovira  

La investigació ha sigut duta a terme per agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional d’Elx, que van aconseguir identificar a l’autor dels robatoris gràcies als enregistraments del sistema de seguretat de varis dels establiments i a les declaracions dels testimonis.

El detingut, amb la finalitat de dificultar la investigació, es feia passar per una persona amb una discapacitat motriu, utilitzant una pròtesi que li impedia estar dempeus i que presumptament usava al seu antull.

L’arrestat està acusat de cinc delictes de Robatori amb Força i ha sigut posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Elx.

PublicitatJuega Limpio Orihuela