viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per robar a una parella

A l’home li va produir un xicotet tall en una galta

Els agents van interceptar al sospitós en la terrassa d’un bar en un carrer proper al lloc dels fets.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 52 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència o intimidació, després d’apoderar-se de diners i un telèfon mòbil a una parella quan acabaven d’aparcar el seu vehicle. L’ara arrestat hauria utilitzat un ganivet i amenaçat de mort a les víctimes.

Les recerques es van iniciar quan una parella va acudir a la comissaria del districte de Trànsits molt nerviosa, després de pel que sembla haver sigut assaltada per un home amb un ganivet quan acabaven d’aparcar el seu vehicle, exigint-los diners i amenaçant-los de mort. L’home tenia una xicoteta ferida sagnant en una galta.

Immediatament, els agents van iniciar un dispositiu de cerca del sospitós i en la terrassa d’un bar proper van localitzar a un home que coincidia plenament amb les característiques físiques i de vestimenta del sospitós.

Els policies van esbrinar que aquest hauria assaltat a la parella quan acabava d’estacionar el seu cotxe i després d’intimidar-la amb un ganivet de grans dimensions els va sostraure 45 euros i un telèfon mòbil. A més pel que sembla al sospitós no li semblava suficient botí i hauria continuat intimidant a la parella perquè li lliurara més diners i efectes, realitzant-li un xicotet tall en la galta a l’home. El presumpte autor els hauria amenaçat de mort vanant-se que no tenia res a perdre així obligant-los al fet que es quedaren a l’interior del vehicle i que no cridaren a la policia.

Finalment els agents després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La víctima va acudir a un centre de salut per a ser guarit de la lesió.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, va passar a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado