sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per saltar-se un control policial i intent d’atropellament a dos agents

Els fets van ocórrer sobre dos quarts d’una de la nit d’ahir quan els agents que estaven realitzant un control policial en una rotonda de Sagunt li van donar l’alt a un cotxe que s’aproximava, moment en què va accelerar pel que els policies que es trobaven en el centre de la calçada van haver de saltar cap als costats per a evitar ser atropellats.

La resta de patrulles policials que allí es trobaven li van donar de nou l’alt, fent cas omís i fugint veloçment en direcció al Port de Sagunt, alhora que observaven que viatjaven dues persones. Immediatament els policies van iniciar una persecució amb cotxe amb les llums i acústics encesos fent cas omís a les instruccions dels policies. Durant la persecució i mentre el cotxe circulava, el copilot va saltar del mateix fugint del lloc.

En un moment determinat un dels vehicles policials es va creuar davant del cotxe, obligant-li a frenar per a seguidament detenir al seu conductor com a presumpte autor dels delictes d’homicidi en grau de temptativa i contra la seguretat viària.

Dos agents van resultar lesionats de manera lleu.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado