Detingut un home després de tocar el pit d’una veïna menor

La jove, de catorze anys, resideix al mateix edifici que l'agressor.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de dinou anys, d’origen pakistanés, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual, després de pel que sembla tocar el pit d’una veïna menor d’edat a l’ascensor de l’edifici on resideix.

Els fets van ocórrer al voltant de les huit de la vesprada a l’ascensor d’un edifici del districte de Marítim. Els agents van ser comissionats al lloc dels fets, on una jove de catorze anys havia sigut víctima d’un abús sexual per part d’un veí.

PublicitatRovira  

En arribar al lloc, els policies van trobar a la menor plorant i nerviosa i van esbrinar que, pel que sembla, este veí ja l’hauria seguit en alguna ocasió pel carrer. Eixe dia, segons van poder saber els agents, la jove va arribar a la porta del seu edifici, on es trobava este home, i tots dos es van dirigir a l’ascensor.

Una vegada van arribar a la primera planta, l’ara detingut va obrir la porta de l’ascensor, quan es va donar la volta i presumptament li va tocar la galta i el pit a la xica, qui li va donar una espenta i va tancar la porta, pujant al seu habitatge i relatant l’ocorregut als seus familiars.

Per tot això, els agents han detingut al jove per un delicte d’abús sexual. L’arrestat, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.