viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per trencar d’una punyada una finestreta de seguretat

Va fracturar la finestreta de seguretat de la Prefectura provincial de trànsit de València i va provocar danys també en un ordinador.

Agents de la Policia Nacional han detingut en el matí d’ahir en el carrer Moro de Rubielos de València a un home de 30 anys, d’origen argentí, com a presumpte autor d’un delicte de danys, després de fracturar d’una punyada la finestreta de seguretat que separa al funcionari públic.

Els fets van ocórrer sobre dos quarts d’una del matí d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren al carrer Moro de Rubielos de València on en aparéixer un home estava causant problemes.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc i van esbrinar que un home havia intentat realitzar un tràmit de canvi de titularitat d’un vehicle sense cita prèvia, i en veure que no ho aconseguia després de dirigir-se a diversos aparadors, ja que és requisit indispensable, va llançar una punyada contra una finestreta de seguretat d’un d’ells, fracturant-la i provocant danys en la pantalla d’ordinador.

Els policies van localitzar a l’autor que després de realitzar les comprovacions oportunes ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de danys.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Últimas noticias

Contenido relacionado