domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per tres robatoris amb violència a Manises

Els fets van ocórrer cap a les deu de la nit del divendres quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una cadena de menjar ràpid de Manises, on pel que sembla s’havia produït un atracament, en el qual un home havia accedit al local ocultant el seu rostre amb un mocador “braga” de coll amb un ganivet de grans dimensions i després de saltar a l’interior de l’aparador s’havia apoderat de diners i un caixetí d’una registradora.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc i després de comprovar que no havia ferit i entrevistar-se amb els empleats, van començar a donar batudes per la zona localitzant a un home que acabava de llançar una bossa de plàstic, que s’havia amagat en el buit d’una porta d’accés a una nau en el Polígon de l’aeroport. Els agents van recuperar la borsa i en el seu interior un ganivet d’uns 20 centímetres de llarg, un xandall gris, un capell i un mocador “braga” de coll, per la qual cosa després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els policies a més van recuperar el caixetí de la caixa registradora baix d’un vehicle al costat d’on va ser localitzat.

Els investigadors van esbrinar que era el presumpte autor d’altres dos fets ocorreguts la setmana anterior en la mateixa localitat. El divendres anterior hauria atracat uns minuts abans de les set del matí una gasolinera, ocultant-se amb un capell i una “braga”, apoderant-se de tots els diners de la caixa registradora així com dels diners que portava damunt l’empleat, fugint a peu del lloc.

Quatre dies després cap a les cinc de la matinada havia intimidat amb un ganivet a un hoste d’un hotel que havia eixit a l’exterior i obligat a la recepcionista perquè li obrira la porta, ja a l’interior li va obligar al fet que li lliurara tots els diners que tinguera. L’ara detingut portava el mateix xandall, capell i mocador “braga” de coll.

A l’ara detingut se li imputen tres delictes de robatoris amb violència i intimidació i uns delictes de trencament de condemna, ja que tenia en vigor dos controls específics de privació de tinença d’armes.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado