02:03 - martes, 5 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per violació de domicili i amenaces

Agents de la Policia Nacional han detingut el dilluns en el districte de Abastos de València a un home de 20 anys, d’origen algerià com a presumpte autor dels delictes de violació de domicili, amenaces i coaccions, després de pel que sembla cobrar diversos mesos el lloguer d’un pis que no era de la seua propietat amb amenaces, fins i tot arribant a entrar a l’habitatge per a apropiar-se les claus d’aquest.

Els fets van ocórrer sobre la una de la vesprada del dilluns quan els agents que es trobaven realitzant labors de prevenció, van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a un habitatge del districte de Proveïments on pel que sembla un home estava intentant accedir a un domicili per la força donant colps al pany amb un martell.

Immediatament els policies es van personar en el lloc on van observar a una persona exigint entrar en el pis, ja que manifesta que era seu i no li pagaven el lloguer.

Els agents van esbrinar que en el pis vivien dues persones que durant mesos li haurien estat pagant l’import del lloguer a l’home i que havien deixat d’abonar-li el mateix, ja que no era el vertader propietari, moment en el qual aquest va començar a amenaçar-los i coaccionar-los perquè deixaren el pis, fins i tot arribant a entrar en l’habitatge en dues ocasions per a arrabassar-los les claus.

Continuant amb les perquisicions els agents van esbrinar la identitat del vertader propietari del pis que era a qui li estaven pagant el lloguer i que ja els havia canviat el pany en una ocasió perquè el sospitós no poguera accedir, ja que els havia llevat les claus.

Finalment, els agents, després de realitzar les comprovacions oportunes, van detenir a l’home com a presumpte autor dels delictes de violació de domicili i amenaces i coaccions.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado