Detingut un home en una zona d’oci amb diverses substàncies estupefaents

Agents de la Policia Nacional han detingut en els voltants d’una zona d’oci del districte de Marítim a un home de 30 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Els agents li van intervenir diners en efectiu i diverses substàncies estupefaents que portaven entre els seus efectes i a l’interior del seu vehicle.

Els fets van ocórrer al voltant de les set del matí d’ahir quan els agents van detectar en els voltants d’una zona d’oci del districte de Marítim de València a un home que poguera estar venent substància estupefaent, ja que portava una motxilla, esperava enfront d’una discoteca i no parava de mirar a banda i banda en actitud vigilant, així com el mòbil.

Els policies de paisà es van acostar a l’home que acabava de ficar-se a l’interior d’un cotxe que estava estacionat i després d’identificar-se com a policies el sospitós es va posar nerviós i va començar a palpar-se la zona genital. Els agents li van preguntar si ocultava alguna cosa, moment en què es va traure un moneder amb diverses borses transparent amb substàncies rocoses de diversos colors, pel que sembla MDMA tipus cristall, substància pulverulenta, pel que sembla cocaïna i 16 pastilles, pel que sembla, d’èxtasis.

Els agents després de realitzar un escorcoll de seguretat al sospitós li van localitzar 275 euros en efectiu, així com a l’interior del vehicle altres dos moneders; en un d’ells hi havia un imant gruixut i en l’altre més borses transparents amb substàncies estupefaents i tres pots dosificadors, amb substància líquida estupefaent, pel que sembla, GHB.

Després de les comprovacions pertinents, els agents van detenir a l’home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i van intervenir:

tres embolcalls amb substància rocosa, pel que sembla, MDMA cristall, amb un pes total de 2,6 grams
un embolcall amb substància pulverulenta blanca, pel que sembla, cocaïna, amb un pes total d’1,2 grams
quinze pastilles de color blau, pel que sembla, èxtasi, amb un pes total de 7,2 grams
una pastilla de color roig, pel que sembla, tipus viagra, d’1,2 grams de pes
tres pots dosificadors de 30 ml amb substància líquida estupefaent, pel que sembla, GHB
275 euros i un telèfon mòbil

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.