Un detingut per robatoris i homicidi en grau de temptativa a Borriana

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona per diversos delictes de robatori i d'homicidi en grau de temptativa en la localitat de Borriana.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home per diversos delictes de robatori amb força en interior de vehicle, delicte de furt use de vehicle a motor, delicte contra la Seguretat Viària, i delicte d’homicidi en grau de temptativa.

L’actuació es va iniciar la matinada del passat 31 de desembre, quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que un home hi havia va accedir a l’interior de diversos vehicles en diversos carrers de la localitat de Borriana, sostraient diversos objectes del seu interior i consumant aqueixa mateixa nit la sostracció i conducció d’un altre vehicle, propietat d’un veí de la localitat.

Posteriorment, aqueix matí del dia 31 de desembre, l’home es va trobar en la via pública amb una de les persones perjudicades per un dels robatoris comesos durant la matinada, en ser reconegut li va mostrar una navalla oberta de la seua butxaca, intentant ferir a la perjudicada i als seus acompanyants, que van ser perseguits per diferents carrers de la localitat, havent d’esquivar diversos intents d’apunyalaments, fins a l’arribada de la Guàrdia Civil, que va procedir a la detenció d’un home de 37 anys d’edat com a suposat autor d’un
delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Després d’una laboriosa investigació i la realització de nombroses perquisicions, es va comprovar que el detingut havia sigut el suposat autor dels delictes de robatori en interior de vehicle, a més del furt i ús d’un d’ells, així com d’un delicte contra la Seguretat Viària per conduir un vehicle no havent obtingut o posseït mai permís o llicència per a això.

La Guàrdia Civil ha pogut recuperar el vehicle que havia sigut sostret i utilitzat per l’home, el qual va ser entregat al seu legítim propietari, i s’han pogut recuperar part dels objectes sostrets de l’interior d’un altre dels vehicles relacionats, i en el moment de la detenció s’ha aprehés i recuperat la navalla utilitzada.

El detingut juntament amb les diligències han sigut posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Vila-real, el qual va decretar l’ingrés a la presó preventiva del detingut. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Borriana.

CatalanSpanish