Detingut ‘in fraganti’ l’autor de set robatoris en establiments d’Algemesí

El sospitós hauria escalat fins a sis metres per un pal per a accedir a la nau on posteriorment va ser detingut.

Agents de la Policia Nacional han detingut in fraganti a un home de 28 anys a què se’l considera el presumpte autor de fins a set delictes de robatori amb força perpetrats en diferents locals d’Algemesí.

Els investigadors, que ja seguien la pista al sospitós, ho van detindre en el moment en el qual aquest es trobava robant el caixetí de dues màquines expenedores d’aliments en una nau de la localitat. En el registre els policies li van localitzar nombroses monedes en les butxaques.

Rovira  

Els agents van observar que no hi havia signes de forçament a les portes del local i van esbrinar que el presumpte autor hauria accedit escalant fins a sis metres per un pal, entrant per la finestra d’un bany situat en el primer pis després de fracturar el cristall.

Al sospitós se’l considera el presumpte autor de set robatoris amb força en diferents establiments d’Algemesí. Aquest pel que sembla emprava una eina denominada escarpeper a fracturar màquines expenedores de café i aliments i aconseguir la seua recaptació. Els danys produïts ascendeixen a 10.000 euros i hauria robat 875 euros.

El detingut perpetrava els robatoris amb summa cura per a no ser reconegut, desviant fins i tot les càmeres de seguretat i evitant que ho gravaren. Aquest, amb antecedents policials per delictes similars, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela