jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un jove per agressió a un altre en un local d’oci de València

El jove que va ser atés pels mateixos serveis sanitaris del local va patir ferides profundes en el rostre i va haver de ser traslladat a l’Hospital Clínic de València.

El detingut amb un tall en la mà esquerra també va necessitar punts de sutura

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a València a un jove de 27 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions greus després de colpejar a un altre amb un got de cristall en el rostre a l’interior d’una discoteca de València. La mata va haver de ser traslladada a l’Hospital Clínic perquè fóra atesa de les lesions i va necessitar nombrosos punts de sutura.

Els fets van ocórrer sobre un quart de sis de la matinada d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un local d’oci del districte de Marítim de València on pel que sembla tenien retinguda a una persona que havia agredit a una altra amb un got.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van esbrinar que el personal de seguretat del local tenia retingut a un home que havia colpejat a un altre amb un got de cristall en la cara, provocant-li profunds corts en la cara sent atés ràpidament pels serveis sanitaris de la mateixa discoteca.

Els agents van esbrinar que mentre tots dos joves ballaven un d’ells li hauria espentat inconscientment, per la qual cosa l’altre sense intervenir paraula li va trencar un got de cristall en la cara. La mata va començar a sagnar abundantment presentant-se als pocs instants el personal de seguretat de la discoteca, que a causa de les lesions que presentava concretament, en el costat dret de la cara amb nombrosos talls profunds, va ser traslladada a l’Hospital Clínic.

Finalment els agents, després de realitzar les gestions oportunes van detenir al jove per un presumpte delicte de lesions greus.

El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado