Detingut un jove per agredir a un altre amb la tapa d’un cendrer

La víctima va ser traslladada a un hospital de València on va ser assistida de les lesions que presentava.

Agents de la Policia Nacional han detingut en un local d’oci de València a un jove de 19 anys, d’origen marroquí, com a presumpte autor d’un delicte de lesions després de pel que sembla agredir a un altre jove amb la tapa d’un cendrer en la cara. La víctima va ser assistida pels serveis sanitaris que la van traslladar a un hospital de València on li van diagnosticar “ferida incisa pòmul dret”, “ferida incisa profunda d’uns set centímetres que requereix sutura per plans i amb visualització d’os”. Els policies van intervenir una tapa d’un cendrer.

Els fets van ocórrer vora les set del matí quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un local d’oci del districte de Marítim de València, on pel que sembla s’havia produït una baralla i un jove presentava un tall en la cara.

Rovira  

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van observar als serveis sanitaris atendre un jove, que posteriorment van traslladar a un hospital de València, així com van esbrinar que moments abans havia sigut agredit per un grup de joves que es trobaven a la terrassa del local, retingut pels vigilants de seguretat.

Els agents van esbrinar que els responsables de la seguretat s’havien interposat en la baralla i que un havia observat com un jove li passava un objecte als altres, que es desfeien del mateix tirant-lo. Es tractava d’una tapa d’un cendrer, amb la qual pel que sembla va agredir a la víctima, que va ser recuperada i entregada als policies.

Finalment, després de diverses comprovacions, els policies van detenir a un d’ells com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela