Detingut per presumptament agredir la seua exparella en un carrer de València gràcies a l’avís de tres joves

Els fets van succeir sobre les 23.00 hores d'aquest dijous quan tres joves van cridar la Policia Local per a declarar que estaven veient com un home estava retenint una dona a la qual agafava del braç i l'havia espentat en diverses ocasions en l'avinguda Gaspar Aguilar de València.

Agents de la tercera Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut un home de 43 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere després de suposadament retindre i espentar la seua exparella, de 33, en ple carrer, gràcies a l’avís de tres joves que van veure el que succeït i van donar avís.

Els fets van succeir sobre les 23.00 hores d’aquest dijous quan tres joves van cridar la Policia Local per a declarar que estaven veient com un home estava retenint una dona a la qual agafava del braç i l’havia espentat en diverses ocasions en l’avinguda Gaspar Aguilar de València.

La patrulla que es va desplaçar al lloc dels fets va trobar una dona “visiblement nerviosa, plorant i amb símptomes evidents de molta ansietat”, al costat de qui va manifestar ser la seua exparella. Un dels tres testimonis es va dirigir immediatament la Policia Local per a indicar que quan ell i els seus amics es dirigien al seu domicili van poder observar com eixa persona estava sacsant la dona i agarrant-la del braç impedint que es marxara del lloc, mentre ella sol·licitava ajuda policial.

Per aquest motiu, el jove va cridar a la Policia. La dona va ratificar tots els fets manifestats pel testimoni i va afegir que la seua exparella li assetja contínuament en el seu lloc de treball, el seu domicili i altres llocs que sol freqüentar.

Al lloc també es va desplaçar una agent de GAMA que es va entrevistar amb la víctima en un lloc apartat i li va manifestar que havia mantingut una relació de huit mesos amb la seua exparella, període en el qual, segons va assegurar, es mostrava “agressiu” i havia arribat a agredir-la físicament en diverses ocasions, motiu pel qual va decidir deixar la relació.

CatalanSpanish