Detingut l’amo d’una agència de viatges d’Alacant per estafar a desenes de clients

Durant tot el cap de setmana s'han estat presentat denúncies i la Policies l'agruparà en un mateix atestat per a remetre-les als jutjats.

Publicitat

La Policia Nacional va detindre ahir a la vesprada a Alacant al propietari de l’agència de viatges Agur Viatges per estafar a desenes de clients que van comprar bitllets d’avió a Sud-amèrica i es van quedar sense poder viatjar en haver cancel·lat les reserves.

No obstant això, presumiblement la quantitat de denúncies i l’import del frau augmentarà sensiblement, ja que hi ha molts estafats que encara no han pogut formalitzar la denúncia en comissaria i també hi ha clients que encara no han descobert l’engany.

PublicitatRovira  

La Policia Nacional va començar a rebre les primeres denúncies després que l’amo de l’agència desapareguera dijous passat després de descobrir l’estafa diversos clients.

L’agència Agur Viatges, situada al carrer José Gutiérrez Petén –antiga García Morato– va tancar des d’aqueix dia i la notícia de l’engany va anar corrent com la pólvora entre els clients de l’establiment. Durant tot el cap de setmana s’han estat presentat denúncies i la Policies l’agruparà en un mateix atestat per a remetre-les als jutjats.

PublicitatJuega Limpio Orihuela