Detingut l’atracador d’un estanc a Elda

Agents de la Policia Nacional han detingut el presumpte atracador d'un estanc d'Elda gràcies al rastre del telèfon mòbil que va sostraure al propietari.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut el presumpte atracador d’un estanc d’Elda gràcies al rastre del telèfon mòbil que va sostraure al propietari de l’establiment, segons han informat fonts de la Comissaria provincial.

El propietari d’un estanc d’Elda va denunciar a la fi del mes de setembre que una persona va accedir al seu negoci amb caputxa i el rostre cobert, empunyant un mall de fusta de grans dimensions, alhora que li acoquinava per a robar-li els diners recaptats.

PublicitatRovira  

Després de la negativa de la víctima, el presumpte autor va aconseguir sostreure-li la renyonera, que contenia entre altres efectes la seua cartera i telèfon mòbil.

Els investigadors van localitzar, tres dies després d’haver-se comès l’atracament, en una botiga de compra venda d’articles de segona mà de la mateixa localitat un telèfon mòbil a la venda de les mateixes característiques que el sostret.

Els agents, després d’esbrinar la identitat de la persona que ho havia venut en eixe establiment, van establir un dispositiu de cerca que va concloure el dilluns 28 d’octubre amb la seua detenció en la localitat d’Elda, acusat de presumptament cometre un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El detingut, un home de 42 anys, va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número tres d’Elda. La investigació ha sigut duta a terme per agents de la Comissaria de la Policia Nacional d’Elda.

PublicitatJuega Limpio Orihuela