viernes, 31 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per maltractaments

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 43 anys, d’origen marroquí, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar després de colpejar a la seua parella embarassada de sis setmanes.

Els fets van ocórrer cap a les onze del matí del diumenge quan els agents que es trobaven realitzant labors de prevenció pel carrer Guillem de Castro de València van observar a un home colpejar amb el puny tancat a una dona a l’altura del pit, per la qual cosa immediatament van intervenir.

Els policies van esbrinar que estava embarassada d’una mica més d’un mes i que eren parella des de fa aproximadament dos anys, i pel que sembla la discussió s’havia iniciat per la gelosia de l’agressor, ja que deia que la dona mantenia relacions amb un altre home.

Els agents van ajudar la dona que es trobava visiblement nerviosa i presentava ferides en la cara, el pòmul enrogit, el nas morat, corts i excoriacions pel rostre.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions, ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado