Detingut a un matrimoni per delictes contra la salut pública

Es van realitzar dos registres en els quals es van localitzar un cultiu de marihuana en una finca rural i un laboratori-cultiu en el domicili dels detinguts.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una parella, una dona i un home de 61 i 55 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. En els dos registres que es van realitzar, en una finca rural i en el domicili dels detinguts, van ser intervingudes 290 plantes de marihuana, 23 focus, transformadors, extractors i 840 euros.

Les investigacions van començar en tindre coneixement els agents de la possibilitat que un matrimoni de la localitat de Gandia s’estiguera dedicant al cultiu de marihuana, per a posteriorment, processar-la, assecar-la i distribuir-la a la menuda.

PublicitatRovira  

Durant les investigacions, els policies van identificar als dos sospitosos i van localitzar dos cultius, un en una finca rural i l’altre a l’interior del seu propi domicili.

Finalment es va realitzar un registre en totes dues localitzacions, en les quals es va detenir als sospitosos en el seu interior. En la finca rústica van localitzar al marit i van intervenir 20 plantes de marihuana de grans dimensions amb un pes de més de 15 quilos i en el domicili es va detenir a l’esposa, en el qual havien destinat la primera planta a un laboratori-cultiu i on es van intervenir 271 plantes de marihuana, en procés de floració amb un pes de més de 42 quilos, 23 focus, transformadors, extractors i 840 euros.

Els detinguts, tots dos amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela