10:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un matrimoni com a presumpte autor d’un delicte de prostitució d’una menor

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies per part de la Unitat Adscrita de la Generalitat Valenciana que una jove de 17 anys pel que sembla havia estat exercint la prostitució en una casa de cites a València.

Durant les recerques, els agents de la UCRIF (Unitats Contra les Xarxes d’Immigració i Falsedats Documentals) van esbrinar que la menor a causa de la seua situació s’havia posat en contacte telefònic amb unes persones que oferien serveis sexuals a València a través d’una coneguda pàgina web.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que la menor s’havia entrevistat amb una dona, que era la que regentava la casa de cites i que pel que sembla li havia oferit treballar en aquesta exercint la prostitució, així com que les condicions laborals consistien a treballar de dilluns a dissabte des de les dotze del matí fins a les vuit de la vesprada i que de cada servei ella es quedaria amb la meitat d’aquest, sent entre 20 i 60 euros.

Pel que sembla, la sospitosa era coneixedora que la jove era menor d’edat.

La víctima després de diversos mesos exercint la prostitució, en el mes de març va decidir deixar-ho, moment en què pel que sembla va començar a rebre amenaces per part de la dona a través d’una coneguda aplicació de missatgeria instantània.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del matrimoni que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte relatiu a la prostitució i la dona a més com a presumpta autora d’un delicte de corrupció de menors.

Els detinguts, amb antecedents policials, la dona ha passat a disposició judicial, mentre l’home després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.

“Amb la tracta no hi ha tracte: denuncia-ho”

El Pla de la Policia Nacional contra la Tracta d’Éssers humans amb Finalitats d’Explotació Sexual té activem la línia telefònica 900105090 i el correu trata@policia.es per a facilitar la col·laboració ciutadana i la denúncia, anònima i confidencial, d’aquest tipus de delictes.

Últimas noticias

Contenido relacionado