07:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut quan oferia aquestes pastilles en les zones de festa

Els fets van ocórrer al voltant de les dues de la matinada del dissabte en detectar els agents en els voltants d’una zona d’oci de l’avinguda Blasco Ibáñez de València a un home que podria estar oferint substàncies estupefaents. Els agents van observar com el sospitós en veure un vehicle policial va accelerar el pas per a entrar en una pizzeria i en comprovar que el vehicle s’havia allunyat va eixir de l’establiment.

Els policies de paisà després d’identificar-se com a policies en la plaça d’Hondures en observar com aquest havia tornat a parar a diversos joves oferint-los alguna cosa ho van interceptar, moment en què es va posar nerviós i després d’un escorcoll de seguretat li van localitzar una bosseta de plàstic transparent que portava en una butxaca, amb 56 pastilles de tipus, pel que sembla, amfetamines amb un pes total de 7 grams així com 20 euros en efectiu.

Com a conseqüència de les recerques, els agents ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i van intervenir la a dalt citat.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado