Detingut per abandonar els seus fills menors durant nit

El pare va al·legar que havia anat per tabac.

seguretat social

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva a un home de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abandó de família, després de pel que sembla anar a comprar tabac i trobar-se amb un amic i anar al bar i deixar als seus fills menors d’edat, un d’ells de 20 mesos, solos en el domicili. La mare havia anat a treballar i els havia deixat al càrrec de la seua parella i en tornar es va trobar la situació. El bebé de 20 mesos pel que sembla havia caigut del llit i sagnava per la boca.

Els fets van ocórrer sobre dos quarts d’una de la matinada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili de Xàtiva, on pel que sembla s’escoltava el plor d’un xiquet, així com uns veïns d’un edifici proper observaven a un xiquet d’un o dos anys que sagnava per la boca i un altre d’uns set anys que demanava auxili.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on es trobava una dotació de la Policia Local, i després de seguir escoltant el plor van preguntar si hi havia algú que es fera càrrec del menor, contestant una veu de xiquet que estaven sols, ell i altres dos més, i que mentre estaven dormint el xicotet pel que sembla havia caigut del llit i li eixia molta sang per la boca.

Els policies davant tal situació van accedir a l’interior de l’habitatge i van observar com un xiquet, d’aproximadament un any, sagnava per la boca i amb el tors i cames cobertes de sang, que es trobava amb altres dues, d’uns quatre i set anys, sent este últim el que havia sol·licitat auxili per la balconada.

Després d’auxiliar al bebé i calmar als altres dos, els agents van esbrinar que quan havien anat a dormir el seu pare estava en el domicili però que en eixe moment no sabia on estava. La seua actual parella es va presentar en el domicili després de finalitzar la seua jornada de treball que havia deixat als tres menors a càrrec del pare i que este pel que sembla s’havia deixat el telèfon mòbil en l’habitatge.

Aproximadament una hora més tard, es va presentar el pare dels menors en el domicili, esbrinant els policies que pel que sembla havia aprofitat que els xiquets estaven dormint per a baixar a comprar tabac, i en trobar-se amb un amic s’hauria anat a un bar a prendre alguna cosa.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’abandó de família.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat