Detingut per amputar d’una mossegada part de l’orella a un home a València

L'autor suposadament va propinar punyades a la víctima i li va arrancar d'una mossegada un tros del pavelló superior auricular.

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home, de 45 anys, d’origen equatorià, com a presumpte autor d’un delicte de lesions després de, pel que sembla, amputar d’una mossegada parteix de l’orella dreta de la víctima.

Els fets van ocórrer a la fi d’agost, quan l’agredit es trobava en un bar de la ciutat al costat del seu cunyat i un amic. Allí se li hauria acostat l’ara detingut, qui després de, pel que sembla, afirmar que ell era qui manava a València, presumptament es va abalançar sobre la víctima, propinant-li punyades fins a fer-li caure a terra. Seguidament li hauria mossegat l’orella dreta, arribant-li a arrancar el pavelló superior auricular, fugint immediatament del lloc.

Rovira  

Tant el familiar com l’amic de l’agredit van recollir el tros d’orella arrancat i el van acompanyar fins a un centre hospitalari, on va rebre assistència mèdica.

La Policia Nacional, després de tindre coneixement dels fets, va realitzar els esbrinaments oportuns, fins a localitzar fa tres dies al presumpte agressor i detindre’l per un delicte de lesions.

L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela