17:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut per furtar una motxilla amb vora 3000 euros en Campanar

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que un home en l’avinguda Pío XII de València havia patit un robatori amb violència i intimidació per part de dos joves que s’havien apoderat d’uns 2.850 euros.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que la víctima treballava com a transportista per a una empresa recaptant diners als clients, i que aqueix dia es portava els diners al seu domicili, ja que les entitats bancàries estaven tancades.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que la víctima va aparcar el seu cotxe en l’avinguda Pío XII i va dirigir-se al maleter a agafar una motxilla, se li van aproximar dos joves que van tractar d’arrabassar-li-la, moment en què va començar un forcejament, i van aconseguir apoderar-se de la mateixa per a continuació marxar-se cap a un cotxe que els estava esperant. Durant el forcejament als sospitosos els va caure una navalla i un esprai amb els quals havien intimidat a la víctima.

Un ciutadà va aportar les dades del cotxe en el qual els sospitosos van fugir.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat d’un dels sospitosos que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado