Detingut per infringir una ordre d’allunyament sobre una víctima de risc alt

L'home sobre el qual pesa una ordre d'allunyament ha obert la porta i les patrulles que han intervingut han localitzat a la dona en una habitació.

Publicitat

Agents del Grup d’Atenció al Maltractament (GAMMA) al costat d’una patrulla de la 5a Unitat de Districte Trànsits han detingut este migdia a un home per infringir presumptament una ordre d’allunyament sobre una víctima que compta amb un nivell de protecció alt. La detenció s’ha produït després d’una visita periòdica d’agents de GAMMA per a comprovar l’estat de la dona que estan protegint.

En el moment en el qual estaven accedint a l’edifici després de no haver rebut resposta de la víctima de violència de gènere han sol·licitat el reforç d’una patrulla. Segons els havien indicat la dona podia estar en el domicili amb el seu agressor i no contestaven a les trucades de policia. Finalment l’home sobre el qual pesa una ordre d’allunyament ha obert la porta i les patrulles que han intervingut han localitzat a la dona en una habitació.

PublicitatRovira  

Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València ha destacat el treball de seguiment de les víctimes que realitza el Grup d’Atenció al Maltractament (GAMMA), un treball que segons ha manifestat, “vetlla per la protecció real de les dones que pateixen o han patit la violència de gènere les 24 hores” ha indicat l’edil de l’Ajuntament de València que ha recordat la importància que el grup GAMMA es dedique en exclusiva a atendre les víctimes de violència de gènere perquè es tracta, segons ha recalcat, “d’una necessitat primordial, protegir de la forma més eficaç possible a les més de 600 dones a València que té assignades el grup GAMMA per tindre una ordre d’allunyament” ha explicat Aarón Cano que ha lamentat el discurs polític que nega una realitat tan dramàtica com esta.

PublicitatJuega Limpio Orihuela