21.4 C
Valencia

Detingut per 7 delictes de robatoris en residències i establiments a la Safor

La Guàrdia Civil d'Oliva en el marc de l'operació "ALEXSO" ha detingut a un home de 19 anys i nacionalitat ucraïnesa, per la seua implicació en robatoris en poblacions de Miramar, Piles i Oliva.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -


La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de manera permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en domicilis i establiments, ha detingut a un home de 19 anys i nacionalitat ucraïnesa, per la seua implicació en més de 7 robatoris amb força en establiments i segones residencia de la poblacions de Miramar, Piles i Oliva.
La Guàrdia Civil d’Oliva en el marc de l’operació “ALEXSO” inici una investigació a principis del mes de març a fi de poder identificar i detindre a l’autor o autors dels fets delictius ocorreguts en aquesta demarcació.
Per part dels agents es comprova que en varis dels habitatges i establiments de la zona s’havien produït danys i s’havia accedit a l’interior de molts d’ells, robant diversos objectes que es trobaven a l’interior.
Després de les detenció, es procedeix així mateix a la pràctica d’una entrada i registre en un habitatge pròxim a la localitat d’Oliva, recuperant-se objectes dels robatoris per a la seua venda posterior en el mercat il·lícit, com a televisors, minicadenes, altaveus, joc de claus, rellotges, videoconsoles, peces de vestir i altres estris.

L’activitat delictiva desenvolupada pel suposat autor anava encaminada a la sostracció d’efectes com a televisors, xicotets electrodomèstics i quantitats dineràries fraccionades que hi haguera en caixes registradores, per a després posteriorment revendre-les, i obtindre així lucre il·lícit. L’autor, va arribar a prendre com a lloc d’ocultació dels efectes un habitatge usurpat dins d’un bloc de cases, lloc aquest des del qual va accedir a altres immobles situats en el mateix lloc. El fet d’avançar dins de l’Estat d’Alarma i reprendre’s la mobilitat de persones i vehicles en la zona, va propiciar el descobriment dels fets delictius en la zona, la qual cosa davant l’alarma veïnal generada, va provocar que l’autor buscara altres llocs on acollir-se per a continuar al seu torn en l’activitat delictiva.

- Publicitat -

Fase d’Explotació
La fase d’explotació d’esta operació culmine el mes de juliol passat amb la detenció d’un home, per la seua presumpta implicació en delictes continuats de robatori amb força en habitatges i establiments esclarint-se així 7 robatoris amb força.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº2 de Gandia.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,024FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’atur augmenta després de l’estiu a Alacant

L'atur puja en 16.900 persones a Alacant.

Xixona celebra la Fira del Torró de manera virtual per les restriccions sanitàries

La situació sanitària impedeix que la Fira es realitze de manera presencial, per la qual cosa les persones interessades podran adquirir els torrons i dolços nadalencs a través d'una pàgina web que estarà habilitada pròximament.

L’hospital de la Ribera a punt de col·lapsar amb pacients en corredors d’Urgències

El sindicat CSIF alerta de la "caòtica situació" i assenyala que fins a 30 pacients esperen "pendents d'un llit per a ser ingressats".

Detinguts un pare i el seu fill a Gandia per agredir-se mútuament

El progenitor va realitzar un tall en l'avantbraç al seu descendent amb una navalla.

Educació suma noves actuacions del pla Edificant en 20 centres

Edificant inclou el nou institut de Moncofa i la construcció de l'IES Álvaro Falomir (Almassora), el CEE Baix Maestrat (Vinaròs) i els CEIP Hispanidad (Santa Pola), Eugenio Martí (Benicull) i Mare de Déu del Patrocini (Foios).
- Advertisement -

: Valencià